Wie ben ik....
Op mijn 17e ging ik van het Oosten (Nijverdal) op ontdekkingsreis naar Amsterdam. Met interesse voor het kappersvak.

Ik deed er alles aan om maar bij 1 kapper aangenomen te worden  ” KINKI kappers”. Toen ik werd aangenomen bij KINKI Kappers verhuisde ik naar Amsterdam om daar al mijn dromen waar te maken. Wat een avontuur en belevenis was dat, allemaal nieuwe indrukken die ik in Amsterdam leerde kennen. Ik raakte geïnspireerd door de veelzijdigheid van het kappersvak en wilde de beste worden!

Knippen, Kleuren, Shows, Training volgen en training geven etc. alles waar ik ervaring aan op kon doen deed ik. Zo werd ik al vrij snel meegevraagd om de hair-styling te verzorgen voor: G-star, Diesel, Bioterm, Super-Nick (Nickelodeon), TMF en Junior Songfestival.

Na 7 jaar ervaring te hebben opgedaan heb ik helaas afscheid genomen van het kappersvak vanwege een slijmbeurs ontsteking en ben verder gegaan bij People 4. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan als vertegenwoordiger in de haarcosmetica 'wereld'. Dit natuurlijk omdat ik het vak niet los kon laten. Hier heb ik 7 jaar met hart en ziel gewerkt en heb ik me volledig gespecialiseerd in haarproducten.

Wanneer ik na 14 jaar met liefde deze branche heb mogen ontdekken, leer je niet alleen veel over de branche maar ook over jezelf. Ik ben geen enkele uitdaging uit de weg gegaan maar heb deze met beide handen aangenomen.

“Aan alle ervaringen en avonturen bij verschillende werkgevers komt een keer een eind en dan is het voor mij opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging”.

LIFF kappers, afgeleid van Life. “Live your life” of “You only live once”. Tijd om zelfstandig verder te gaan en een eigen kapperszaak te openen. Een mooi begin van een nieuw avontuur in mijn leven waar ik alle ervaringen kan bundelen om LIFF tot een succes te maken. Of het gaat om knippen of kleuren, bij mij is iedereen aan het juiste adres! Geen cliché kapperszaak waar iedereen een nummer is, een kapperszaak die tijd maakt voor jou!

#My formula for LiFF is quite simple. I get up in the morning and go to bed at night. In between, i occupy myself as best i can.

Iedereen is welkom om eens te ervaren waar LIFF voor staat!

Liefs,

Marlijn