Over EVO

1000x400-lf-ch-evofabuloso-header-032718

Evo is ontstaan in 2005 in Adelaide, Australië en is geboren uit een verlangen om kwalitatief hoogwaardige eerlijke professionele producten te ontwikkelen die het voor kappers makkelijk maken om te gebruiken en aan te bevelen aan hun cliënten zonder dat ze hierbij hun integriteit hoeven te verliezen. ‘Evo = truth +beauty +justice’ in een markt die wordt gedomineerd door multinationals die alles in het werk stellen om zoveel mogelijk geld te verdienen en daarvoor niet schuwen onwaarheden te verkopen.

Evo wordt niet op dieren getest en er worden geen parabenen sulfaten en andere onnodige ingrediënten gebruikt, die eventueel schadelijk zouden kunnen zijn voor de gebruikers ervan, niet om deze ingrediënten te demoniseren maar gewoon omdat je ze niet meer nodig hebt om goede haarverzorging te maken.

Evo doet ook niet mee aan zgn. ingrediënt marketing (denk aan Argan olie) doet niet aan sponsoring van beroemdheden en heeft als slogan ‘saving ordinary humans from themselves’ wat vrij vertaald neemt mensen tegen zichzelf in bescherming betekend. Er wordt al genoeg onzin verkocht op televisie ieder avond.

Evo is ontwikkeld om mooi haar te creëren en niet om te verkopen als het antwoord voor alle problemen in je leven! Evo kan alleen aangekocht worden daar waar goede kappers ruim op voorraad zijn J


 

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Evo Fabuloso”]