Klanten Vertellen

Service & resultaat staat bij LiffKappers hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw ervaring bij Liffkappers op deze pagina wilt beoordelen.

cropped-liffphotocolage2.png

Heeft u nu al interesse om dit te ervaren?

agenda15 (1)

Reserveer nu online!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 21 reviews
by Linda on LIFF kappers
2 jarig bestaan

van harte gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!! trots op jou! en jij mag heel trots op jezelf zijn!!groetjes linda

by Lois on LIFF kappers
Heel blij!

Heel erg blij!!! Dank je wel!!

by Mike on LIFF kappers
Ook voor mannen een topkapper

Ik ben sinds enige tijd een vaste klant van Marlijn geworden. Ze biedt alles wat je van een kapper mag verwachten. Ze is echt de beste kapper die ik ooit ben tegengekomen. Als je zegt wat je met je haar wilt, weet ze het precies zo te knippen (of zelfs nog beter). Daarnaast is de sfeer altijd erg goed. Je krijgt altijd gelijk iets te drinken aangeboden, een muziekje op de achtergrond en Marlijn zelf is een hele lieve, gezellige persoon die een goede ongedwongen sfeer weet neer te zetten voor de klanten.

by Felicia on LIFF kappers

Bedankt Marlijn!!!! Echt heel blij!!! 👌🏼 Ik kom zeker terug!!!

by Romy Schemmekes on LIFF kappers

The best in town,, uh i mean : The best in The Netherlands and yah also in the world.Marlijn is the most sweetest and hardworking lady boss that i know. Her color en cut techniques are the best. She is so creative, that even when you walk in with no idea what you want with your hair, she will give you tons of ideas. Perfect for you, and you life(style).'Life is more beautiful when you meet the right hairdresser'And there is Marlijn ! Halleluja !

by Carla on LIFF kappers

Heel tevreden Merlijn, Dank je wel. Groeten Carla

by Roos on LIFF kappers
Happy

Hoi Marlijn! Bedankt voor mijn nieuwe look! Ben op je afgekomen door je recensies te lezen!Vandaar nu ook deze recensie van mij! Van lang haar naar een mooie stoere lange bob! Een nieuwe kleur kortom een volledige nieuwe look!! Ik ben er zooo blij mee!! Bedankt voor je geduld en je advies! Ben blij dat ik er naar geluisterd heb! Tot snel!! Groetjes Roos

by Annelies on LIFF kappers
BLIJ!!

Super Bedankt! Heel Blij!! Groetjes Annelies

by Janet on LIFF kappers

Wauw!! Bedankt voor mijn haar!! In tijden niet zoveel complimenten gekregen!👍🏼👍🏼👍🏼 Groetjes Janet

by Tracey on LIFF kappers
The best

Lieve Marlijn, elke keer super tevreden. Als ik met een plaatje kom, doe je het precies, als ik het even niet weet, verzin je zelf weer iets super!! Niet voor niets uitgeroepen tot kapsalon van het jaar, je hebt het meer dan verdiend. De zaak, de service, de super kapster. Ik wil niet anders meer!

by Suzanne Kolsteeg on LIFF kappers
Super!

Hi Marlijn,zoals ik gisteren al even zei ben al erg lang op zoek naar een 'goede' kapper.Gisteren ben ik voor het eerst bij jou geweest en ik heb de rest van de dag tegen mijn man geroepen hoe blij ik met mijn haar ben, echt super!!Jou kapsalon heeft echt het totaalplaatje; mooie salon, super service, goede en zeer vriendelijke kapster en goede koffie(;)).Ik kom zeker terug!Nogmaals dank!!

by Caitlin Drijsen on LIFF kappers
Excellent!

de ALLERBESTE met kleuren! Heb het al zo vaak geblondeerd en mijn haar blijft gezond. Ook heb ik altijd de kleur die ik wil hebben. Marlijn geeft goed advies en is eerlijk tegenover de klant! Eindelijk een kapper gevonden waar ik bij wil blijven.

by Giorgina on LIFF kappers
Tevreden

ben zo blij met mijn haar. Ik ging van bruin naar blond. Ben nog nooit zo goed geholpen enBehandeld. Wat een duidelijke uitleg. Heel erg tevreden. Je bent een vakvrouw!

by Petra on LIFF kappers
NOMINATIE

MARLIJN!!! Wat super dat je genomineerd bent!! Mijn stem heb je! Kom snel weer bij je voor mijn haar.Groetjes Petra!

by Karin on LIFF kappers
Enthousiast

Hi Marlijn. ben zo blij met mijn haar je hebt het echt heel goed geknipt. Ben zo blij dat ik nu net een afspraak heb gemaakt om mijn haar te kleuren! Groetjes Karin

by Helen Sue on LIFF kappers
Kunst

Mijn haar is geknipt door een kunstenares !!Wat mij betreft ben ik vanaf nu klant voor het leven.Ik loop nu 5 dagen met mijn "Liff hoofd" rond en iedere blik die ik in de spiegel werp komt een ontzettende glimlach! Dank je wel en tot snel, Helen Sue

by Lisa on LIFF kappers

Heel blij met mijn haar Marlijn!! Mooie Zaak.. Gezellig en professioneel een hele goede combi!Mij zie je terug!! Groetjes Lisa!! (van de plaatjes) ;-)

by Frans on LIFF kappers

Marlijn is een top kapper! mooie zaak en lekkere koffie! Zeker een volgende afspraak waard.

by Lisette on LIFF kappers
Super!

Super goed, mooi & professioneel!Zowel voor mijzelf als mijn zoon van 3.Aanwinst voor Badhoevedorp! Thnx Marlijn.

by Merry on LIFF kappers

Top kapper .

by Annemarie on LIFF kappers

leuke site topper